Sobre l'eina de gestió de residus

Funcionament

Aquesta eina ha estat desenvolupada per l’Ajuntament de Cassà de la Selva amb la col·laboració de l’Agència de Residus de Catalunya i la Generalitat de Catalunya. L’eina constitueix una borsa de material reutilitzable, tant dels equipaments municipals, com de la ciutadania de Cassà de La Selva. 

L’eina ha estat dissenyada amb l’objectiu de fomentar la cessió de materials de les deixalleries a particulars, la cessió i intercanvi entre particulars i la cessió i intercanvi entre particulars i entitats, de béns i articles als quals poder donar una nova utilitat. 

És responsabilitat de tots els usuaris vetllar pel correcte manteniment de l’eina a partir de la publicació d’ofertes així com la seva actualització. L’Ajuntament de Cassà de la Selva és l’ens responsable de la gestió i manteniment de la pàgina web. No obstant això, l’ajuntament no es fa responsable de la qualitat, veracitat o qualsevol altre aspecte de les ofertes i les demandes publicades des de perfils privats. 

usuaris

Registre usuaris

Per tal de facilitar-vos al màxim el registre, us podeu donar d’alta utilitzant el vostre compte de Facebook o de Google.

etiquetes

Filtrar per categories

Fart de veure productes que no estaves buscant? Filtra directament per categoria i visualitza només allò que t’interessa.

cercar

Cercar ofertes i demandes

L’ajuntament posa a disposició diversos equipaments municipals en què també podràs trobar altres productes. Cerca per ubicació o categoria per trobar de forma eficaç allò que estàs buscant.

afegeix

Afegeix ofertes i demandes

Aquesta és una eina d’intercanvi, i per tant, tot allò que s’ofereixi o es demandi ha de ser de forma gratuïta. Recorda que també pots oferir el teu temps o demanar el d’algú altre. Tot depèn de què necessitis.

ubicació

Filtrar per ubicació

L’ajuntament posa a disposició diversos equipaments municipals en què també podràs trobar productes específics del mateix. Cerca per ubicació de forma eficaç allò que estàs buscant.

fotos

Detalls i fotografies

Recorda que els humans comprem per la vista. Per tant, fes fotografies de qualitat per tal de donar sortida als productes.

contacte

Contacte directe

T’has enamorat a primera vista del producte? Clica directament contactar amb l’ofertant per enviar-li un missatge directe al seu correu electrònic.